Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μείωση 10% στους μισθούς των παικτών της Τσέλσι

Μείωση 10% στους μισθούς των παικτών της Τσέλσι

Οι παίκτες της Τσέλσι συμφώνησαν σε μείωση των μισθών τους κατά 10% προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει λόγω της πανδημίας του κοροναϊού

Οι παίκτες της Τσέλσι συμφώνησαν σε μείωση των μισθών τους κατά 10% προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει λόγω της πανδημίας του κοροναϊού!

Ο αρχηγός των «μπλε», Θέσαρ Αθπιλικουέτα, κάλεσε μέσω WhatsApp τους συμπαίκτες του σε σύσκεψη, τους έκανε τη σχετική πρόταση που του είχε μεταφερθεί από τη διοίκηση και ομόφωνα λήφθηκε η απόφαση.

Η περικοπή θα είναι τετράμηνης διάρκειας – οι τρεις μήνες του καλοκαιριού συν ο Σεπτέμβριος – και με την κίνηση αυτή η Τσέλσι θα «γλιτώσει» περίπου 10 εκ. λίρες.

Η απόφαση των παικτών έρχεται ως συνέχεια αυτής του προπονητή, Φρανκ Λάμπαρντ, να προσφέρει εθελοντικά το 25% του μισθού του – ήτοι 1.25 εκ. λίρες από το ετήσιο συμβόλαιο των 5 εκ. λιρών που έχει υπογράψει. Την ίδια απόφαση έλαβε και η γενική διευθύντρια του συλλόγου, Μαρίνα Γκρανόφσκαϊα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024