Ακόμη ένας συμπολίτης μας έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην Ελλάδα στους 113.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 68χρονο που κατέληξε στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας αναμένεται στις 18:00 από το υπουργείο Υγείας.
Νωρίτερα, δύο ακόμη άνθρωποι είχαν χάσει τη μάχη με τη ζωή. Τα θύματα του κοροναϊού είναι ένας άνδρας 65 ετών ο οποίος κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος που κατέληξε στο «Σωτηρία».
Και οι δύο υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος είχε χρόνια υπέρταση και ο 91χρονος έπασχε από κακοήθες νόσημα.
Στις 2.235 τα κρούσματα
Πλέον, συνολικά η Ελλάδα αριθμεί 2.235 κρούσματα και 113 νεκρούς από τη νόσο Covid-19.
Ειδικότερα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.235, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 570 (25.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 943 (42.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
67 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 15 (22.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα