Πέτσας: Θα συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης της οικονομία Μάιο και Ιούνιο
Όπως εξήγησε, η αρχή θα γίνει με τα μικρά καταστήματα λιανεμπορίου και με τα σχολεία ενώ τελευταίοι θα είναι οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα
Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ήδη ένα στρατηγικό σχέδιο μετάβασης που θα οδηγήσει σε σταδιακή άρση των περιορισμών και θα το ανακοινώσει την επομένη εβδομάδα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Όπως εξήγησε, η αρχή θα γίνει με τα μικρά καταστήματα λιανεμπορίου και με τα σχολεία ενώ τελευταίοι θα είναι οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα.
Σε ότι άφορα τα σχολεία ο κ. Πέτσας διαβεβαίωσε εκ νέου ότι οι πανελλαδικές θα γίνουν το καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο. Για τις υπόλοιπες βαθμίδες εξετάζεται προσεκτικά ο τρόπος που θα ανοίξουν.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 τόνισε ότι θα συνεχίσουν τα μέτρα στήριξης της οικονομίας τον Μάιο και τον Ιούνιο για όσες επιχειρήσεις έχουν πληγεί και πρόσθεσε ότι το ποσό θα είναι το ίδιο.
Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι δεν εξετάζεται να σταματήσουν τα sms με τις επιτρεπόμενες μετακινήσεις.
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442