Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Χαρδαλιάς : Το συγκινητικό μήνυμά του για το Πάσχα

Νίκος Χαρδαλιάς : Το συγκινητικό μήνυμά του για το Πάσχα

Με τη σκιά του κοροναϊού να πλανάται βαριά πάνω από τη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκε με ένα συγκινητικό μήνυμα «καλό Πάσχα» στους Έλληνες.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, διάλεξε να εκφράσει τις ευχές του για την Ανάσταση στους Έλληνες και ταυτόχρονα να στείλει για μία ακόμα φορά μήνυμα για κοινή προσπάθεια, μέχρι να ξεπεράσουμε το δράμα της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο.

«Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί… Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω», αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς σε βίντεο ενός λεπτού που στο You Tube, με το οποίο στέλνει τις ευχές του.

Παράλληλα, επισημαίνει αυτά που έχει πετύχει η Ελλάδα με τα μέτρα που πήρε απέναντι στον κοροναϊό και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει τις προσπάθειες.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο ξεκινάει με μια παράθεση της κατάστασης από την επιδημία στις χώρες της Ευρώπης και τους νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού, που κατατάσσει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη θέση από την Ισπανία, την Ιταλία, την Γαλλία, ακόμα και την Γερμανία, με μόλις 8 θανάτους, κάτι για το οποίο «δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ» και αναφέρει:

«Αυτή είναι η μόνη εθνική μας επιτυχία που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ. Προσευχόμαστε για όλους αυτούς που «έφυγαν» και όλος ο κόσμος να τα καταφέρει. Αυτή τη φορά όμως η ελπίδα ξεκινά από το δικό μας σπίτι. Από την Ελλάδα. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε το παράδειγμα. Συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια. Και το Πάσχα μένουμε σπίτι. Αληθώς. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί. Καλή Ανάσταση. Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024