Κοροναϊός: Ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αγνοεί οικογένειες με ΑμεΑ
Ο Δούκας του Σάσεξ πραγματοποίησε βίντεο κλήση με οικογένειες που έχουν να φροντίσουν παιδιά με ειδικές ανάγκες
Κριτική στη βρετανική κυβέρνηση, κατηγορώντας την για εγκατάλειψη των οικογενειών με παιδιά με ειδικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άσκησε ο πρίγκιπας Χάρι.
Ο Δούκας του Σάσεξ πραγματοποίησε βίντεο κλήση με οικογένειες που έχουν να φροντίσουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Σύμφωνα με την DailyMail, ο ίδιος ζήτησε να συνομιλήσουν μέσω Zoom, ώστε να ξεκαθαρίσει και να δείξει στην κυβέρνηση ότι οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες θα έπρεπε να αποτελούν τη βασική της προτεραιότητα, ενώ ακόμα και ότι οι νοσηλευτές που τα φροντίζουν θα έπρεπε να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα προστασίας που χρειάζονται.
Ο Χάρι ανέφερε ότι «άκουσε από φίλους» και «είδε πράγματα στο διαδίκτυο» για τις ελλείψεις και την αύξηση των θανάτων στη Βρετανία.
Σοβαρά προβλήματα
Νοσοκόμα που εργάζεται σε ΜΕΘ του είπε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα σχετικά με την αρμόδια υπηρεσία για νοικοκυριά που πρέπει να επιτρέψουν σε νοσηλευτές να μπουν στα σπίτια τους και να φροντίσουν τα προβλήματα των παιδιών.
Ακόμα, η ίδια τον ενημέρωσε ότι οι οικογένειες αυτές δεν κατάφεραν να μπουν στη «λίστα ευάλωτων» της κυβέρνησης ώστε να έχουν προτεραιότητα για αποστολές τροφίμων και φαρμάκων.
Ο Χαρι εξέφρασε την ελπίδα του αυτό το βίντεο να βοηθήσει την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης και να αλλάξει τον τρόπο δράσης της.
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας
- Καθηγητής Χάρβαρντ για Τραμπ: «Δεν τερμάτισε πολέμους… είναι ανυπόμονος, κακός ειρηνοποιός»
- Tα έχει η Σίντνεϊ Σουίνι με τον Κρίστιαν Πούλισικ;
- «Πλαστικό χρήμα»: Άλμα στη χρήση καρτών τη δεκαετία 2015-2024
- 2025: Η χρονιά που ο πλανήτης «χτύπησε» κόκκινο και η πολιτική για το κλίμα βρέθηκε σε αδιέξοδο




