Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίθριος ο καιρός - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 8 και τις πρωινές ώρες στο κεντρικό Αιγαίο έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νότια, ενώ στα […]

Αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη θα σημειωθούν βροχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 8 και τις πρωινές ώρες στο κεντρικό Αιγαίο έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νότια, ενώ στα κεντρικά και τα βόρεια άνοδο.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, στα ανατολικότερα τοπικά 8 και τις πρωινές ώρες στην Εύβοια έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: Στις Κυκλάδες παροδικές νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία γενικά αίθριος Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Ανεμοι: Βόρειοι 7 με 8 και στις βόρειες Κυκλάδες το πρωί τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και από το μεσημέρι βελτίωση.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: Αίθριος. Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024