Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση δεν έχει χρησιμοποιήσει το μαξιλαράκι των 37 δισ

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση δεν έχει χρησιμοποιήσει το μαξιλαράκι των 37 δισ

Η άρση των μέτρων θα γίνει με αντίστροφο τρόπο από ότι επιβλήθηκαν, σύμφωνα με τον υπουργό και αυτό αναμένεται μέσα στο Μάιο

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις που έχουμε στην χώρα μας όσον αφορά στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων που επιβληθεί πάντα σε συνεργασία με τον κ. Τσιόδρα και τους επικεφαλής του υπουργείου Υγείας. Όπως ο ίδιος τόνισε δεν θα γίνει η ζωή μας αμέσως η ίδια, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον ιό.

Η άρση των μέτρων θα γίνει με αντίστροφο τρόπο από ότι επιβλήθηκαν, σύμφωνα με τον υπουργό και αυτό αναμένεται μέσα στο Μάιο.

Ο ίδιος έδωσε μάλιστα και ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα, λέγοντας: «Είμαστε στο 87′ και παίρνουμε την πρόκριση, ας μη φάμε γκολ στο 90’».

Σε ότι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί σκληρά ώστε να διαψεύσει τις όποιες απαισιόδοξες προβλέψεις, όπως αυτή του ΔΝΤ και είναι πεπεισμένος ότι η χώρα θα τα καταφέρει, όπως ακριβώς έκανε και με την πανδημία και θα διαψεύσει τις προβλέψεις.

Ερωτηθείς για το «μαξιλαράκι» των 37 δις που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε αρχικά ότι είναι απόρροια του Μνημονίου που ψήφισε και εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι «θετικό» ότι υπάρχει, αλλά η κυβέρνηση δε το έχει χρησιμοποιήσει, διευκρινίζοντας ότι τώρα δεν είναι ώρα για τσακωμούς.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε επίσης ότι κριτής για την οικονομική πορεία της χώρας είναι οι αγορές και η χθεσινή έξοδος σε αυτές με το 7ετές ομόλογο απέδειξε ότι η Ελλάδα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των αγορών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024