Τα χρήματα από τα εισιτήρια που υπολόγιζαν στον Παναθηναϊκό να έχουν στα πλέι-οφ είναι η μεγαλύτερη οικονομική πληγή για τους πράσινους από την πανδημία του κοροναϊού, που έφερε παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς που έχουν κάνει οι «πράσινοι», η ζημιά που θα υποστεί το ταμείο της ΠΑΕ θα φθάσει τις 800.000 ευρώ, ποσό που υπολόγιζαν στην ΠΑΕ ότι θα μπορούσε να μπει καθαρά στο λογαριασμό της ομάδας από τα πέντε παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές ακόμη οικονομικές συνέπειες που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον προϋπολογισμό της ομάδας.
Με την ιδιοκτησία να καλείται να επωμιστεί διπλό βάρος στο κομμάτι των πληρωμών.
Μέχρι τώρα το μηνιαίο εξοδολόγιο της ΠΑΕ καλυπτόταν κατά το ήμισυ από έσοδα της ΠΑΕ και κατά το υπόλοιπο ήμισυ από χρήματα που έβαζε η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.
Ωστόσο, μετά την έξαρση του κοροναϊού και τη στάση πληρωμών από τους χορηγούς και τη NOVA ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» καλείται πλέον να καλύψει όλο το εξοδολόγιο, βάζοντας διπλά χρήματα στην ΠΑΕ σε σχέση με αυτά που εισέρρεαν μέσω των αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.