
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον Πρίσλεϊ μέσω live streaming του Instagram
Oι θαυμαστές του βασιλιά του rock 'n' roll μπορούν να πάρουν μέρος σε live stream Q&A, δηλαδή να υποβάλουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από την υπεύθυνη του Αρχείου Έλβις Πρίσλεϊ
Η Graceland, η έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ στο Μέμφις παραμένει κλειστή λόγω των μέτρων αποκλεισμού στις ΗΠΑ, όπως και σε όλο τον κόσμο για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.
Ωστόσο οι θαυμαστές του βασιλιά του rock ‘n’ roll μπορούν να πάρουν μέρος σε live stream Q&A, δηλαδή να υποβάλουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από την υπεύθυνη του Αρχείου Έλβις Πρίσλεϊ.
Το Live Q&A Ask Archives στο Instagram διοργανώνεται στις 16 Απριλίου.
«Πάρτε μέρος σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Instagram με την Άντζι Μαρκέζε, αντιπρόεδρο των Αρχείων και Εκθέσεων της Graceland. Στις 16 Απριλίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών για την Graceland και τα Αρχεία Έλβις Πρίσλεϊ» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Η Άντζι Μαρκέζε την περίοδο του αποκλεισμού προσφέρει ψυχαγωγία στους θαυμαστές, με μεταδόσεις από το εσωτερικό της έπαυλης. Η υπεύθυνη του Αρχείου του Έλβις έδειξε τo Jungle Room, τον χώρο στον οποίο ο βασιλιάς του rock ‘n’ roll περνούσε τον περισσότερο χρόνο του, το στούντιο, στο οποίο ηχογραφούσε και υποδεχόταν τους φίλους του.
Η Άντζι Μαρκέζε ξενάγησε επίσης διαδικτυακά τους θαυμαστές και στο δωμάτιο με την τηλεόραση και τη συλλογή δίσκων του Έλβις Πρίσλεϊ, εκεί όπου άκουγε τα άλμπουμ καλλιτεχνών, όπως η Ντόλι Πάρτον και ο Ντιν Μάρτιν, καθώς και στο γραφείο του πατέρα του τραγουδιστή, Βέρνορ Πρίσλεϊ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηλιούπολη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη στη ΜΕΘ – Στο «μικροσκόπιο» τα προσωπικά αντικείμενα των δύο κοριτσιών
- Τομ Κρουζ: Η ανάρτηση για τα 40 χρόνια του Top Gun
- Άφησε αιχμές για τον Αταμάν ο πρόεδρος της Χάποελ, Οφέρ Γιανάι: «Ακούω ότι οι παίκτες σου…»
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής – Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»




