Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μητρόπολη Καστοριάς μοίρασε 1.300 δέματα σε οικογένειες του νομού

Η Μητρόπολη Καστοριάς μοίρασε 1.300 δέματα σε οικογένειες του νομού

Δέματα με τρόφιμα σε 1.300 άτομα ξεκίνησε να μοιράζει από τη Μεγάλη Τρίτη η Μητρόπολη Καστοριάς.

Δέματα με τρόφιμα σε 1.300 άτομα ξεκίνησε να μοιράζει από τη Μεγάλη Τρίτη η Μητρόπολη Καστοριάς.

«Η ιερά μητρόπολη Καστοριάς και το ιερό φιλόπτωχο ταμείο, με τις ευλογίες του μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ και όλων των πατέρων της εκκλησίας και των εθελοντριών γυναικών προσπαθεί αυτές τις άγιες ήμερες να στηρίξει κάθε οικογένεια που πραγματικά έχει ανάγκη. Υπάρχει μια μεγάλη αγκαλιά από τον Χριστό, ώστε να νιώσουν ζεστασιά» δήλωσε ο ταμίας του φιλόπτωχου ταμείου της ιεράς μητρόπολης Καστοριάς, πατέρας Ελευθέριος Σιτυλίδης, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «το ιερό έργο προσφέρεται από όλα τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία του νομού Καστοριάς και όπου δεν μπορούν να βοηθήσουν αυτά, έρχεται να συμβάλλει το γενικό φιλόπτωχο ταμείο, είτε με υλική είτε με ηθική βοήθεια».

«Προσπαθούμε αυτές τουλάχιστον τις ημέρες, όλοι οι άνθρωποι να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό», ενημέρωσε ο ιερωμένος, για να καταλήξει, ότι «θα πρέπει όλοι μαζί, Εκκλησία και φορείς, να είμαστε ενωμένοι, όπως μας έχει διδάξει ο Χριστός για να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Όπου βλέπουμε πως υπάρχει ανάγκη, καλό είναι να τρέξουμε να βοηθήσουμε, για να έρθει η Ανάσταση του Κυρίου μας σε όλα τα σπίτια των συμπολιτών μας».

Πάντως ένα είναι σίγουρο: στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε η ιερά μητρόπολη Καστοριάς με μπροστάρη τον μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ αλλά και με τη συμβολή όλων των πατέρων της εκκλησίας, επιτελεί ιερό έργο ανιδιοτελούς προσφοράς στην ακριτική μας περιοχή. Είναι η νησίδα αγάπης και ζεστασιάς για κάθε ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες και τις ανέχειες συμπολίτη μας, ο οποίος βρίσκει καταφύγιο στην τοπική μας εκκλησία.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024