Ο Τσάβι Ερνάντες έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά και θρύλους της ομάδας μετρώντας μεταξύ άλλων 505 συμμετοχές και 58 γκολ. Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι κάποτε θα επιστρέψει στην Καταλονία για τον πάγκο της μεγάλης του αγάπης.
Ο ίδιος προς το παρών κάνει το «αγροτικό» του στο Κατάρ όπου είναι προπονητής της Αλ Σαντ. Μια ομάδα που ήταν παίκτης από το 2015 και τέσσερα χρόνια μετά ανέλαβε και τα ηνία της,
«Δεν ξέρω γιατί με βλέπουν οι άνθρωποι ως τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσλεόνα, αλλά μου αρέσει. Τώρα που έχω δοκιμάσει τον εαυτό μου, νιώθω ικανός. Θα ήταν ένα όνειρο να επιστρέψω στη Βαρκελώνη. Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρώ τη Μπάρτσα το σπίτι μου, είναι η ζωή μου» τόνισε αρχικά ο Τσάβι και πρόσθεσε: «Μαθαίνω πολλά ως προπονητής στο Κατάρ Προφανώς, η προπόνηση της Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ μεγάλη υπόθεση και πρέπει να είσαι πολύ προετοιμασμένος. Ελπίζω ότι κάποια μέρα μπορεί να έρθει αυτή η πρόκληση.»
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.