Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η αγωνιστική δράση του ΝΒΑ έχει σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την Λίγκα να προσπαθεί να βρει τον τρόπο για το πως θα επιστρέψουν οι ομάδες στα παρκέ.
Μέχρι τότε προσπαθεί να μας κρατήσει σε εγρήγορση, προσφέροντας μας τις τρεις καλύτερες φάσεις του Γιάννη Αντεντοκούνμπο κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς.
Πιο συγκεκριμένα, το ΝΒΑ θυμήθηκε το τρομερό κάρφωμα του Greek Freak ανάμεσα σε Γκόγκα Μπιτάτζε και Τζακάρ Σάμπσον των Ιντιάνα Πέισερς, ενώ και δυο μπλοκ με θύματα τους Σάμπσον και Σιακάμ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!