Ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα και ο αθλητισμός έχει σταματήσει. Η Ευρωλίγκα από την μεριά της δεν παραμένει με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλύει την κατάσταση και ψάχνει το πως θα μπορέσουν και πάλι να επιστρέψουν οι αθλητές της στην αγωνιστική δράση.

Βέβαια ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει και κάπως αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο Τζόρντι Μπερτομέου τις επόμενες ημέρες. Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 16 Απριλίου (13:00) για τις εξελίξεις και το μέλλον της.

Μία συνέντευξη Τύπου που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς θα ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο, με τους ανθρώπους των ομάδων της Ευρωλίγκας να περιμένουν τις τελικές αποφάσεις της, την ώρα πάντως που το μέλλον λόγω του κορωνοιού είναι αβέβαιο παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Έντουαρντ Σκοτ, τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε τα  πλάνα για να ολοκληρωθεί η σεζόν, δίνοντας έμφαση στο σενάριο να ολοκληρωθεί η χρονιάς σε μία πόλη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο