Ο Νάντο Ντε Κολό είναι το επόμενο μέλος της κορυφαίας δεκάδας της Ευρωλίγκας. Ο Γάλλος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είναι εκ των κορυφαίων γκαρντ του θεσμού και μετά την τεράστια τιμή, μίλησε για το επίτευγμά του τονίζοντας ότι είναι ευλογημένος που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες.
Ο Ντε Κολό σε δηλώσεις του στην Ευρωλίγκα είπε: «είναι απίθανο να βρίσκονται στην All Decade Team της EuroLeague. Υπάρχουν τόσοι πολλοί, τόσο καλοί παίκτες. Θρύλοι που έπαιξαν αυτά τα 10 χρόνια. Και το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας είναι ένα μεγάλο επίτευγμα».
Και συνέχισε: «Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό σπορ. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου θα είναι περήφανοι και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γνωρίζουν πολύ καλά για ποιον λόγο παίζω μπάσκετ και τι κάνω ώστε να είμαι στους καλύτερους».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιλέχθηκε στην 12άδα και στα δύο ματς με τη Μονακό, ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και έδειξε γιατί τον εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του και τα «θέλω» του Αμερικανού.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ήττα της Χάποελ Τελ Αβίβ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θέλει να… σκουπιστεί από του Ισπανούς.
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είναι ο μεγάλος στόχος της Ζαλγκίρις, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά ο Παναθηναϊκός «παραμονεύει» σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς -με μια ιστορική εμφάνιση- οδήγησε τους Λέικερς στο 4-2 επί των Ρόκετς και στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA, την ώρα που Ράπτορς και Πίστονς έστειλαν τις σειρές τους σε Game 7.