Οι υπουργοί δήλωσαν ότι θέλουν να είναι σίγουροι ότι η χώρα έχει περάσει από την αιχμή της πανδημίας πριν χαλαρώσουν τους περιορισμούς

Μια ανασκόπηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Οικονομική ύφεση

Οι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του κοροναϊού, έχουν ξεπεράσει τους 10.000.

Οι υπουργοί δήλωσαν ότι θέλουν να είναι σίγουροι ότι η χώρα έχει περάσει από την αιχμή της πανδημίας πριν χαλαρώσουν τους περιορισμούς, αλλά 10 μέλη του υπουργικού συμβουλίου υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες περιορισμού πρέπει να αμβλυνθούν λόγω των ανησυχιών σχετικά με τις επιπτώσεις στην οικονομία.

Οι Times ανέφεραν έναν ανώνυμο υπουργό να λέει ότι είναι σημαντικό να μην κάνουμε «περισσότερη ζημιά» και τα μέτρα να μπορούσαν να χαλαρώσουν μετά από άλλες τρεις εβδομάδες.

Οι επιστημονικοί σύμβουλοι θα συναντηθούν την Τρίτη πριν από την επίσημη αναθεώρηση των αυστηρών μέτρων απομάκρυνσης την Πέμπτη, την προβλεπόμενη από τον νόμο προθεσμία.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ρίσι Σουνάκ, προειδοποίησε τον περασμένο μήνα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κινδυνεύει να βρεθεί σε ύφεση ως αποτέλεσμα της διαταραχής που προκαλείται από τον κοροναϊό.

Πηγή: theguardian.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr