
Τζορτζ Στεφανόπουλος : Θετικός στον κοροναϊό ο παρουσιαστής του ABC
Ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του ότι δεν έχει συμπτώματα, σε αντίθεση με τη σύζυγό του.
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον «αέρα» κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Good Morning America» που παρουσιάζει στο ABC.
Ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του ότι δεν έχει συμπτώματα, σε αντίθεση με τη σύζυγό του. Η Άλι Γουέντγουορθ, ηθοποιός και συγγραφέας, είχε βρεθεί θετική πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είχε απομονωθεί στο σπίτι της οικογένειας, στη Νέα Υόρκη.
«Δεν έχω πυρετό, δεν έχω κρυάδες, δεν έχω βήχα, δεν έχω πρόβλημα στην αναπνοή μου. Νιώθω πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
- Υεμένη: Πλήγματα κατά αγωγών πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν οι Χούθοι
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις απειλούν αμάχους, εμπόριο και επισιτιστική ασφάλεια, λένε αξιωματούχοι του ΟΗΕ
- Το Ισραήλ πιθανόν διέπραξε εγκλήματα πολέμου στον Λίβανο, δηλώνει αξιωματούχος του ΟΗΕ
- Σουδάν: Δεν θα συγκρατεί πλέον τους παραστρατιωτικούς, που κατηγορούνται για γενοκτονία, λέει ο επικεφαλής του
- Γερμανία: Εσωκομματική δυσφορία για τους χειρισμούς του καγκελάριου Μερτς
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κύμα μεταβιβάσεων




