Με υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη από το «χρυσό» Ευρωμπάσκετ του ’87 και τα «παγκόσμια» γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 13/4, οι δημοπρασίες προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές επιτυχίες τους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά».

Πέραν των Γκάλη και Ζαμπίδη, σε αυτήν τη διαδικτυακή δράση του υφυπουργείου Αθλητισμού έχουν ήδη προσφέρει αθλητικά τους ενθύμια οι Νίκος Κακλαμανάκης, Λευτέρης Πετρούνιας, Ντίνο Ράτζα, Ντανίλο Γκαλινάρι, Μαρία Σάκκαρη, Στέφανος Τσιτσιπάς κ.ά.

Τα έσοδα από τις δημοπρασίες των αντικειμένων, οι οποίες θα διενεργούνται για καθένα από αυτά επί μία εβδομάδα στον ιστότοπο https://www.charityidols.com/el/, θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κοροναϊό.

Η διαδικτυακή καμπάνια του υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» αναδεικνύει ακόμα μια φορά τις βασικές αξίες του αθλητισμού ως κοινωνικής έκφρασης, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.

Οι ολυμπιονίκες και πρωταθλητές μας συνεισφέρουν, ευαισθητοποιούν και ενισχύουν την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο