Ρόι Χότζον : Η σεζόν στην Premier League πρέπει να ολοκληρωθεί
Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Αγγλία θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Premier League με οποιονδήποτε τρόπο ή κόστος, και υπέρ αυτής της απόφασης τάχθηκε και ο Ρόι Χότζον
Η σεζόν στην Premier League πρέπει να ολοκληρωθεί μόλις σταματήσει η εξάπλωση της COVID-19, αντί να αποφασιστεί ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα υποβιβαστούν και εκείνες που θα αγωνιστούν στο Champions League, δήλωσε ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χότζον.
Κάθε δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο έχει σταματήσει στην Αγγλία από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας.
Ο Χότζον είπε ότι οι ομάδες ενδέχεται να χρειαστεί να δεχτούν αυξημένους περιορισμούς ασφαλείας και να παίξουν περισσότερα παιχνίδια σε μικρότερο χρονικό διάστημα όταν το πρωτάθλημα αρχίσει ξανά.
«Όλοι συμφωνούν απόλυτα ότι χρειαζόμαστε να τελειώσει η σεζόν» δήλωσε ο 72χρονος προπονητής στην ιστοσελίδα της ομάδας.
«Δε θέλουμε να αποφασιστεί ποιος κερδίζει το πρωτάθλημα, ποια ομάδα πάει στο Champions League, ποια υποβιβάζεται και ποια ανεβαίνει. Ιδανικά οι παίκτες μας θα είχαν το ελάχιστο τρεις ή τέσσερις εβδομάδες για να προετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα, αλλά δέχομαι ότι ίσως χρειαστεί να υπάρξει συμπίεση σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μπορεί να σημαίνει επιπλέον περιορισμούς στον τόπο εργασίας μας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε τους εναπομείναντες αγώνες μας σε μικρότερο χρονικό διάστημα απ’ ό,τι θα κάναμε υπό κανονικές συνθήκες, και στη συνέχεια να έχουμε μικρότερο διάλειμμα μεταξύ των σεζόν».
Η σεζόν αρχικά ανεστάλη μέχρι τις 30 Απριλίου, αλλά έκτοτε η αναστολή επεκτάθηκε επ’ αόριστον, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εξαρτάται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.