Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν θα στοιχίσει στην Premier League 1 δις λίρες!

Αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν θα στοιχίσει στην Premier League 1 δις λίρες!

Η Premier League έστειλε επιστολή στην κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, όπου τονίζει ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν λόγω του κορωνοϊού θα έχει απώλειες άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Ο κορωνοϊός έχει διακόψει όλα τα πρωταθλήματα, με τις περισσότερες ομάδες όσο περνούν οι μέρες να έρχονται με όλο και περισσότερα οικονομικά προβλήματα.

Στην Αγγλία έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τα συμβόλαια των παικτών και τα οικονομικά προβλήματα που θα ξεσπάσουν στους περισσότερους συλλόγους αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν κανονικά, αφού τα τηλεοπτικά και μόνο θα στοιχίσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στους συλλόγους.

Απώλειες όμως σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά η σεζόν και δεν διεξαχθεί ούτε το καλοκαίρι θα έχει και η ίδια η Premier League.

Μάλιστα όπως ανέφερε και η ίδια η διοργανώτρια αρχή δεν αποκλείεται να έχει προβλήματα ύψους ενός δισεκατομμυρίου λιρών, σύμφωνα με επιστολή του εκτελεστικού διευθυντή, Ρίτσαρντ Μάστερς, στην κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα αρκετά μακροσκελές γράμμα, ο Μάστερς ανέφερε πως η βιομηχανία υποφέρει από την διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας του κορωνοϊού, αν και στέκεται δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Αρχικά, υπογραμμίστηκε ότι από την πλευρά της Πρέμιερ Λιγκ θα δοθούν 125 εκατομμύρια λίρες στην EFL και την National League για να καλύψουν οι σύλλογοι μερικές τρύπες καθώς επίσης πως θα δοθούν άλλα 20 εκατομμύρια στο Βρετανικό Σύστημα Υγείας.

Από ‘κει και πέρα έγινε αναφορά στην απώλεια που μπορεί να αγγίξει το ένα δις, που σύμφωνα με την επιστολή δεν θα επηρεάσει μόνο τους 20 συλλόγους του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, αλλά και τις κατώτερες βαθμίδες. Τέλος, ο Ρίτσαρντ κάλεσε για περαιτέρω επικοινωνία, είτε με κάποια νέα ενημέρωση από τις συζητήσεις που γίνονται με τα υπουργεία.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024