Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στο λιμενοβραχίονα της Καλαμάτας

Κοροναϊός : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στο λιμενοβραχίονα της Καλαμάτας

Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας στον μεγάλο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Καλαμάτας από τις 18:00, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού, προχώρησε το λιμεναρχείο Καλαμάτας

Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας στον μεγάλο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Καλαμάτας από τις 18:00, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού, προχώρησε το λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απαγόρευση εισόδου και κυκλοφορίας στο λιμενοβραχίονα, γνωστό και ως «χιλιόμετρο» -λόγω του αντίστοιχου μήκους του-, θα διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης της νόσου.

Από τον περιορισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι, εφόσον η μετακίνησή τους πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων χωρίς να θίγονται τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και ύστερα από σχετική άδεια της αρμόδιας τοπικής λιμενικής αρχής.

Για τους παραβάτες της απόφασης, ανεξάρτητα των ποινικών και αστικών ευθυνών της ισχύουσας νομοθεσίας, προβλέπεται και πρόστιμο για παραβίαση των Γενικών και Ειδικών Κανονισμών Λιμένων, που επιβάλλεται με απόφαση του προϊσταμένου της αρμόδιας λιμενικής αρχής.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024