Κοροναϊός: Σχεδόν 1.200 οι νεκροί και 57.000 τα κρούσματα στην Τουρκία
Σύμφωνα με τον υπουργό, 3.446 άνθρωποι έχουν αναρρώσει ενώ διενεργήθηκαν άλλα 35.720 διαγνωστικά τεστ.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού αυξήθηκαν κατά 4.789 μέσα στις τελευταίες 24 ώρες και άλλοι 97 άνθρωποι πέθαναν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 1.198, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.
Σύμφωνα με τον υπουργό, 3.446 άνθρωποι έχουν αναρρώσει ενώ διενεργήθηκαν άλλα 35.720 διαγνωστικά τεστ.
Τα κρούσματα ανέρχονται σε 56.956.
Ηδη στην Τουρκία έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας για δύο ημέρες σε 31 επαρχίες σε όλη τη χώρα για να καταπολεμηθεί η εξάπλωση του κοροναϊού.
Οι περιορισμοί επιβλήθηκαν βάσει διαταγής του υπουργείου Εσωτερικών σε 31 επαρχίες σ’ όλη τη χώρα σε μια κλιμάκωση των μέτρων που είχαν ληφθεί μέχρι τώρα, στο πλαίσιο των οποίων οι άνθρωποι ηλικίας κάτω των 20 και άνω των 65 ετών καλούνταν να μείνουν στο σπίτι.
- Ο χρυσός σπάει το φράγμα των 5.000 δολαρίων για πρώτη φορά στην ιστορία
- Γαλλία: Υπό κράτηση ο ινδός πλοίαρχος του Grinch που φέρεται να ανήκει στον «σκιώδη στόλο» της Ρωσίας
- Ιράν: Οι συλληφθέντες στις διαδηλώσεις θα δικαστούν το «συντομότερο δυνατόν»
- Η χρονιά των Hectocorns της τεχνητής νοημοσύνης: 100 δισ. μπαίνουν στο ταμπλό
- Μάλτα: Ένας πρόσφυγας διασώθηκε, 150 αγνοούνται μετά τη βύθιση των πλοιαρίου τους στα ανοιχτά της Τυνησίας
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Δεν έχεις εισιτήριο; 100 ευρώ πρόστιμο