Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλντάνο για Ροναλντίνιο : Χαζός ναι, εγκληματίας όχι

Βαλντάνο για Ροναλντίνιο : Χαζός ναι, εγκληματίας όχι

Ο Χόρχε Βαλντάνο μίλησε για τον Ροναλντίνιο και την περιπέτειά του στη φυλακή της Παραγουάης, σχολιάζοντας τη ζωή του βραζιλιάνου σταρ με ιδιαίτερο τρόπο

Ο παλαίμαχος αργεντίνος ακραίος επιθετικός Χόρχε Βαλντάνο, σε άρθρο του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, σχολιάζοντας την πρόσφατη περιπέτεια του Ροναλντίνιο στη φυλακή της Παραγουάης, ζητά από όλους να αφήσουν ήσυχο το «χαμογελαστό παιδί του ποδοσφαίρου».

Ακόμα, ο Βαλντάνο στο άρθρο του τονίζει πως «είναι άλλο θέμα να είσαι χαζός, όπως ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο δικηγόρος του, και άλλο να είσαι εγκληματίας».

«Ο Ροναλντίνιο έμεινε μερικές εβδομάδες στη φυλακή. Αν όλοι οι εγκληματίες ήταν σαν τον Ροναλντίνιο, τότε όλος ο κόσμος θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Είναι άλλο θέμα να είσαι χαζός, όπως ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο δικηγόρος του, και άλλο να είσαι εγκληματίας.

Όπως συμβαίνει με τόσους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτόν η ζωή είναι πάντα γιορτή. Το μοναδικό μέρος που ο Ροναλντίνιο έκανε την ανατροπή και συμπεριφερόταν διαφορετικά ήταν το γήπεδο» σχολίασε ο Βαλντάνο στο άρθρο του με τίτλο: «Αφήστε τον Ροναλντίνιο στην ησυχία του».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024