
Παναθηναϊκός: Ο Ρόκα θέλει σύμμαχο τον Ανουάρ
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να πείσει τον Μαροκινό χαφ να μείνει στην Αθήνα, πριν μιλήσει ξανά με τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ.
Με τις συνθήκες που διαμορφώνονται, η παραμονή του Ανουάρ Τουχαμί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Μαροκινός χαφ δήλωσε ότι σκέφτεται την Primera Division της επόμενης σεζόν, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε αίτημα του Παναθηναϊκού για την μονοετή επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.
Με αυτά τα δύο δεδομένα, ο Ανουάρ θα επιστρέψει στην Αθήνα μόνο για την ολοκλήρωση των Play Off, εφόσον αυτά θα διεξαχθούν. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει εξαντλήσει το… οπλοστάσιο του για να πείσει τον 25χρονο χαφ να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα του Τριφυλλιού.
Ο Ρόκα θα μιλήσει με τον Ανουάρ μόλις γυρίσει από τη Βαρκελώνη και θα του αναλύσει το πλάνο για την αξιοποίηση του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι ο Ανουάρ δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βαγιαδολίδ και θα του εξηγήσει ότι μία αγωνιστική περίοδος γεμάτη χρόνο, θα τον βοηθήσει.
Το ζητούμενο είναι ο Ανουάρ να αντιληφθεί ότι στον Παναθηναϊκό θα παίζει περισσότερο από τη Βαγιαδολίδ. Τότε, θα πιέσει για την επέκταση του δανεισμού του και αυτός, οπότε ο Ρόκα θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει ξανά τους Ισπανούς για να διαπραγματευτεί.
- Τουρκία: Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκε ο αδερφός του πρώην ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν εμφανιζόταν βασιλικότερος των δανειστών την περίοδο των Μνημονίων
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Παραδίδεται η Φοιτητική Εστία στο Καρπενήσι-Επίσκεψη Περιφερειάρχη
- Τρέχουν να αποτρέψουν… αρρυθμίες στην ΚΟ της ΝΔ – Παρασκηνιακές ζυμώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή
- Βόλος: Ληστής χτύπησε ένοικο πολυκατοικίας με σίδερο και τον έσφιγγε στον λαιμό να τον πνίξει

