
Παναθηναϊκός: Ο Ρόκα θέλει σύμμαχο τον Ανουάρ
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να πείσει τον Μαροκινό χαφ να μείνει στην Αθήνα, πριν μιλήσει ξανά με τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ.
Με τις συνθήκες που διαμορφώνονται, η παραμονή του Ανουάρ Τουχαμί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Μαροκινός χαφ δήλωσε ότι σκέφτεται την Primera Division της επόμενης σεζόν, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε αίτημα του Παναθηναϊκού για την μονοετή επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.
Με αυτά τα δύο δεδομένα, ο Ανουάρ θα επιστρέψει στην Αθήνα μόνο για την ολοκλήρωση των Play Off, εφόσον αυτά θα διεξαχθούν. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει εξαντλήσει το… οπλοστάσιο του για να πείσει τον 25χρονο χαφ να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα του Τριφυλλιού.
Ο Ρόκα θα μιλήσει με τον Ανουάρ μόλις γυρίσει από τη Βαρκελώνη και θα του αναλύσει το πλάνο για την αξιοποίηση του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι ο Ανουάρ δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βαγιαδολίδ και θα του εξηγήσει ότι μία αγωνιστική περίοδος γεμάτη χρόνο, θα τον βοηθήσει.
Το ζητούμενο είναι ο Ανουάρ να αντιληφθεί ότι στον Παναθηναϊκό θα παίζει περισσότερο από τη Βαγιαδολίδ. Τότε, θα πιέσει για την επέκταση του δανεισμού του και αυτός, οπότε ο Ρόκα θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει ξανά τους Ισπανούς για να διαπραγματευτεί.
- Ισραήλ – Ελλάδα 66-79: Η Εθνική Νέων Ανδρών πέτυχε μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket U20
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο




