Ο Φορτούνης συνεχίζει τις προπονήσεις εν μέσω καραντίνας
Ο Κώστας Φορτούνης συνεχίζει τη σκληρή δουλειά εν μέσω καραντίνας, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να προπονείται στο γήπεδο και να σκοράρει μάλιστα και... πίσω από το τέρμα
Ο κοροναϊός έχει αναγκάσει όλον τον κόσμο να καθίσει στο σπίτι του, προκειμένου να μην εξαπλωθεί ραγδαία ο ιός, και έχει αναστείλει κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας λοιπόν, παρόλα αυτά ο Κώστας Φορτούνης συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην επανέναρξη (αν και εφόσον υπάρξει) των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.
Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων δε σταματά να γυμνάζεται και να προπονείται καθημερινά εν μέσω καραντίνας, ενώ σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα στο γήπεδο.
Ο Φορτούνης ανέβασε και story στο Instagram από το γήπεδο στο οποίο γυμνάζεται, με τον έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει μάλιστα πίσω από το τέρμα.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση