Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατριχιαστικό: 13 σελίδες οι αναγγελίες κηδειών σε εφημερίδα του Μπέργκαμο

Ανατριχιαστικό: 13 σελίδες οι αναγγελίες κηδειών σε εφημερίδα του Μπέργκαμο

Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης -παρότι τα τελευταία στοιχεία για τη χώρα είναι ενθαρρυντικά- και συνάμα σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο εφημερίδας του Μπέργκαμο με τις αναγγελίες των κηδειών να καλύπτουν πλέον 13 σελίδες

Το Μπέργκαμο έχει βρεθεί στην καρδιά της πανδημίας του κοροναϊού στην Ιταλία, τα νοσοκομεία και οι εντατικές του είναι ασφυκτικά γεμάτα και οι νεκροί μεταφέρονται μέχρι και σε άλλες περιοχές της χώρας για αποτέφρωση με στρατιωτικά οχήματα.

Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης -παρότι τα τελευταία στοιχεία για τη χώρα είναι ενθαρρυντικά- και συνάμα σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο εφημερίδας του Μπέργκαμο με τις αναγγελίες των κηδειών να καλύπτουν πλέον 13 σελίδες!

Πριν από δύο μήνες η εφημερίδα  L’Eco di Bergamo (Ηχώ του Μπέργκαμο) δεν χρειαζόταν παραπάνω από μια σελίδα του φύλλου της για τις αναγγελίες θανάτου της περιοχής και τώρα οι κηδείες καλύπτουν 13 ολόκληρες σελίδες, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται.

Μιλώντας στο CNN η δημοσιογράφος της εφημερίδας, Ισαΐα Βερνίτσι, εξηγεί ότι «οι αναγγελίες θανάτου σπάνια ξεπερνούσαν τη μια σελίδα. Τον τελευταίο μήνα ο μέσος όρος είναι πάνω από 10 σελίδες».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024