Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ελληνικό ίντερνετ «υποκλίνεται» στον Σωτήρη Τσιόδρα

Το ελληνικό ίντερνετ «υποκλίνεται» στον Σωτήρη Τσιόδρα

Είναι ένας άνθρωπος που η Ελλάδα έχει αγκαλιάσει σε μια πρωτοφανή ένδειξη ένδειξη σύμπνοιας και ενότητας. Και όχι άδικα. Εκτός ελάχιστων «παραφωνιών» όλοι έχουμε αναγνωρίσει το ήθος του Σωτήρη Τσιόδρα

Δεν είναι μόνο το πρόσωπο, από τα χείλη του οποίου κρέμεται όλη η Ελλάδα κάθε μέρα στις 18:00 για να μάθει τις εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό.

Είναι ένας άνθρωπος που η Ελλάδα έχει αγκαλιάσει σε μια πρωτοφανή ένδειξη ένδειξη σύμπνοιας και ενότητας. Και όχι άδικα. Εκτός ελάχιστων «παραφωνιών» όλοι έχουμε αναγνωρίσει το ήθος του Σωτήρη Τσιόδρα.

Αυτό το ήθος, έσπευσε να το δείξει για μια ακόμα φορά κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης.

«Δεν είναι απειλή, αλλά ευάλωτη ομάδα»

Μιλώντας για τους Ρομά, ενώ μόλις είχε επιστρέψει από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Τσίοδρας αναφέρθηκε στα βίντεο που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν και έκαναν λόγο για μικροένταση ανάμεσα σε εκείνον, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και μερίδα Ρομά.

Ο κ. Τσιόδρας απηύθυνε έκκληση οι Ρομά να μη γίνονται στόχος μίσους.

«Οι Ρομά σε ολόκληρη την Ευρώπη συγκαταλέγονται στις αδύναμες ομάδες, γιατί ζουν σε υποβαθμισμένες κατοικίες. Σε πολλές περιοχές της Ευρώπης δεν έχουν νερό, κάτι που κάνει δύσκολο ακόμα και το πλύσιμο των χεριών και μειωμένη πρόσβαση σε κοινωνικές παροχές», σημείωσε.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι, δεν είναι απειλή, αλλά ευάλωτη ομάδα, τα μέτρα που έχουν παρθεί, αφορούν την διασπορά του ιού. Πρέπει να βοηθήσουμε στην ενημέρωση τον έλεγχο και την παρακολούθηση της κατάστασης. Οι συμπολίτες μας θα συνεχίσουν να έχουν ισότιμη πρόσβαση» συμπλήρωσε.

«Υποκλίνεται» το ίντερνετ

Τα λόγια αυτά φαίνεται πως δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο και για ακόμη μία φορά τα social media «πήραν» φωτιά με τους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύων να υποκλίνονται στο μεγαλείο και την ανθρωπιά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024