Πιο ξεκάθαρος δε θα μπορούσε να ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες για το μέλλον του.
Σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στην ιστοσελίδα bhfubal και τη δημοσιογράφο Λάνα Στάνισιτς, ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι θέλει να μείνει στην Ένωση, την οποία χαρακτήρισε σπίτι του.
«Για να λέμε την αλήθεια, αυτήν τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα αυτή η σεζόν, εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει» τόνισε αρχικά.
Όσον αφορά τη δική του επιθυμία ανέφερε:
«Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα για να μείνω στην ΑΕΚ. Εδώ νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και την πόλη τη νιώθω τη δική μου πόλη.Το καλύτερο που σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.