Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έναρξη των διαδικασιών για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στο Στρατό Ξηράς

Έναρξη των διαδικασιών για τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στο Στρατό Ξηράς

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ, από 13 έως 16 Απριλίου οι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιαστούν για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την ανακατάταξη των Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης στο Στρατό Ξηράς.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ, από 13 έως 16 Απριλίου οι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιαστούν για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας.

Συγκεκριμένα με διαταγή του ΓΕΣ/Β4(ΔΣΛ) παραπέμπονται για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας διακόσιοι έξι (206) υποψήφιοι έφεδροι που υπέβαλαν δικαιολογητικά για την επανακατάταξή τους ως ΟΒΑ.

Οι παραπεμπόμενοι είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στις αρμόδιες Επιτροπές Απαλλαγών από 13 Απριλίου 2020 μέχρι 16 Απριλίου 2020.

Αρμόδια για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των παραπεμπομένων είναι η πλησιέστερη στον τόπο διαμονής τους Επιτροπή Απαλλαγών του Στρατού Ξηράς.

Κατά την παρουσίασή τους στην Επιτροπή Απαλλαγών πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

Το ΓΕΣ επισημαίνει ακόμη ότι πριν από την παρουσίασή τους για εξέταση θα πρέπει να προηγείται υποχρεωτικά τηλεφωνική επικοινωνία του παραπεμπομένου με την αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών για τον καθορισμό συγκεκριμένου ραντεβού, εντός του χρονικού διαστήματος 13/4 μέχρι 16/4.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της εξέτασης, τηλέφωνα επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΓΕΣ (www.army.gr).

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024