Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ECA προβάλλει το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η ECA προβάλλει το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε περίοπτη θέση οι κοινωνικές δράσεις και προσφορές του Ολυμπιακού από την European Club Association

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο διάβα των χρόνων ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Και ενεργό μέλος της. Όπου και όποτε χρειαστεί. Με όποιον τρόπο χρειαστεί. Είτε είναι στη Μάνδρα είτε στις πληττόμενες περιοχές είτε στα συσσίτια. Παντού.

Με την εντολή του Μαρινάκη να είναι ξεκάθαρη: όπου και όποτε χρειάζεται, ο Ολυμπιακός θα δηλώνει παρών στην κοινωνική προσφορά.

Πριν από λίγες ημέρες, αυτό έγινε για ακόμη μία φορά πράξη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε προσφορά ύψους 100.000 € στο μαραθώνιο του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, που μάχεται ενάντια στον κοροναϊό.

Μία ημέρα μετά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δώρισε στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο Πειραιά μάσκες υψηλής προστασίας, αλλά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη μάχη ενάντια στην covid-19.

Ενώ ήδη έχει προαναγγείλει κι άλλες ανάλογες δράσεις και δωρεές.

Η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας βρίσκονται σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κλαμπ, με την European Club Association (ECA) να προβάλει την προσφορά του συλλόγου και του ισχυρού άνδρα του στην κοινωνία, για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ECA έχει τοποθετήσει στην πρώτη θέση των σχετικών θεμάτων στην ιστοσελίδα της τις προσφορές του Ολυμπιακού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:

«Ο Ολυμπιακός στηρίζει τα νοσοκομεία και τους αδύναμους. Στο πλαίσιο των προσπαθειών του συλλόγου να στηρίξει τη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19, ο Ολυμπιακός έχει συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες συγκέντρωσης κεφαλαίων για νοσοκομεία, ιατρικό προσωπικό και ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και για παροχή γευμάτων σε όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024