Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Η καραντίνα στο σπίτι θέλει καλοπέραση
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της τον καιρό του κοροναϊού
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών, μένει και εκείνη σπίτι προστατεύοντας τον εαυτό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα από τον νέο κοροναϊό.
Αν και έγκλειστη λόγω καραντίνας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χάνει την καλή της διάθεση και τη μοιράζεται μάλιστα με τους διαδικτυακούς φίλους της.
Πλέον, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, αφού σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει μπει μια μικρή παύση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, τον οποίο φροντίζει να αξιοποιεί εποικοδομητικά.
Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της, έτσι ώστε να μην «βάλει» κιλά, μαγειρεύοντας καθημερινά υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, ενώ αθλείται εντατικά στο σαλόνι της, το οποίο έχει μετατρέψει σε ένα προσωπικό γυμναστήριο.
Ακόμα, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό της κάνοντας τα απαραίτητα beauté, για να είναι όμορφη και λαμπερή ακόμα και μέσα στο σπίτι, ενώ δεν σταματά τα παιχνίδια με την αγαπημένη της τετράποδη φίλη, την Μιζού.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της αυτή την περίοδο.
https://www.instagram.com/p/B94yQdZBMmu/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-b_ghsBFPh/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-kHLD4hH8y/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-madGqB1iw/
https://www.instagram.com/p/B-pWXNRBXmR/
https://www.instagram.com/p/B-HvbojhiG1/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-NQKOLB_Dc/?utm_source=ig_web_copy_link
- Σεισμός στην Τουρκία: Δόνηση 5,6 Ρίχτερ στη Μαλάτια
- Σαν Ντιέγκο: Μανιφέστο μίσους 75 σελίδων συνόδευε το βίντεο που μετέδιδαν ζωντανά από το τζαμί οι μακελάρηδες
- Μεγάλη Εικόνα: Καινούργια κόμματα, αναταράξεις και νέες ισορροπίες
- Υποκλοπές: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Δεμίρης – Θύελλα αντιδράσεων από την άρνηση Τζαβέλλα να παραστεί
- Βορίζια: Την Παρασκευή απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι – Πώς δρούσε η οικογενειακή «μαφία» της Κρήτης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
- Σάλος με τη γυμνή Σίντνεϊ Σουίνι και τον πύθωνα στο Euphoria – Rosalia, Σάρον Στόουν και απόλυτο χάος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442