Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στη Λαχαναγορά Αθηνών, στου Ρέντη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε κατάστημα εντός της Λαχαναγοράς. Πρόκειται για επιχείρηση οπωροκηπευτικών και η φωτιά εντοπίζεται στο υπόγειο του καταστήματος, όπου βρίσκονται τα ψυγεία.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποτελούμενες από δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί ύπαρξης ατόμων εντός του καταστήματος, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.
#Πυρκαγιά σε κατάστημα εντός της Λαχαναγοράς Αθηνών, στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη Αττικής. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).