Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Η φωτογραφία της ελπίδας - Η στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενή

Κοροναϊός: Η φωτογραφία της ελπίδας – Η στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενή

Οι επαγγελματίες υγείας του νοσοκομείου φωτογραφήθηκαν με ασθενή που είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό λίγο μετά την αποσωλήνωσή του

Μια στιγμή ελπίδας κατέγραψαν γιατροί και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας εν μέσω πανδημίας του κοροναϊού.

Οι επαγγελματίες υγείας του νοσοκομείου φωτογραφήθηκαν με ασθενή που είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό λίγο μετά την αποσωλήνωσή του.

Τη συγκλονιστική φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τη συνόδευε από το παρακάτω κείμενο:

«Είναι η ώρα της αποσωλήνωσης του πρώτου μας ασθενούς με κοροναϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Μια φωτογραφία γεμάτη ζωή, χαμόγελο, ελπίδα! Όταν έχουμε τέτοια ομάδα ιατρών και νοσηλευτών, δε χάνουμε με τίποτα!👊✌️Μιχάλη, Αναστασία, Ιλόνα, Αρετή, Καίτη, Σοφία, Παναγιώτη, Σοφία, Αλεξάνδρα, Μαρία, Γεωργία, Ειρήνη, Γιώργο, Δημήτρη, Ρία, Χρήστο και Αλέκα σας ευχαριστώ για όλα! Σας ευχαριστούμε για όλα από καρδιάς!».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024