Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης από όλον τον κόσμο στον Μπόρις Τζόνσον

Βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης από όλον τον κόσμο στον Μπόρις Τζόνσον

Ηγέτες και επικεφαλής οργανισμών από όλον τον κόσμο στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς αντιμετωπίζει επιπλοκές της μόλυνσης από τον κοροναϊό.

Ηγέτες και επικεφαλής οργανισμών στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς αντιμετωπίζει επιπλοκές της μόλυνσης από τον κοροναϊό.

Ηγέτες και επικεφαλής οργανισμών

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους εξέφρασε τις «εγκάρδιες ευχές του» για ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Σκέφτομαι τον φίλο μου Μπόρις Τζόνσον απόψε και του στέλνω τις δικές μου εγκάρδιες ευχές και αυτές του ΠΟΥ καθώς μάχεται με τον κοροναϊό», ανέφερε μέσω Twitter ο επικεφαλής αυτού του οργανισμού του ΟΗΕ.

Πρόσθεσε πως είναι σίγουρος ότι το εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας και το αφοσιωμένο προσωπικό του θα προσφέρουν εξαίρετη φροντίδα στον επικεφαλής της κυβέρνησης.

Τις ευχές της για «άμεση και πλήρη ανάρρωση» εξέφρασε επίσης στον Τζόνσον η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Σκέφτομαι τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την οικογένειά του απόψε. Του εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση», ανέφερε μέσω Twitter.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από τη δική του πλευρά εξέφρασε εκ νέου την υποστήριξή του στον «φίλο» του Μπόρις Τζόνσον και πρόσθεσε πως οι Αμερικανοί προσεύχονται γι’ αυτόν.

Τερέζα Μέι και Μακρόν

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον Μπόρις Τζόνσον είχαν εκφράσει νωρίτερα η τέως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

«Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου βρίσκονται με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την οικογένειά του καθώς συνεχίζει να λαμβάνει φροντίδα στο νοσοκομείο», δήλωσε με tweet της η Τερέζα Μέι.

«Αυτός ο φρικτός ιός δεν κάνει διακρίσεις. Ολοι μπορεί να μολυνθούν. Ολοι μπορεί να τον μεταδώσουν», τόνισε.

«Ολη μου η στήριξη στον Μπόρις Τζόνσον, την οικογένειά του και τον βρετανικό λαό αυτήν τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε ο Μακρόν με tweet του.

«Του εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα αυτήν την ταλαιπωρία» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024