Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ενδεχόμενο επανέναρξης

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ενδεχόμενο επανέναρξης

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει μια προεργασία με τους συνεργάτες του, ώστε να είναι πανέτοιμος σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη της σεζόν

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται επί καθημερινής βάσεως σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση είναι, ενώ παρακολουθούν και το πρόγραμμα εκγύμνασης που κάνουν στο σπίτι.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε συζητήσεις μόνιμα με τους συνεργάτες του, για να γνωρίζει τα πάντα για τους παίκτες, ενώ έχει κάνει μια προεργασία για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση επανέναρξης της σεζόν.

Ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τη φετινή χρονιά κι αν θα συνεχιστεί ή αν θα διακοπεί, όμως ο Μαρτίνς θέλει να είναι πανέτοιμος και γι’ αυτό έχει καταστρώσει τα σχέδιά του για τη μίνι προετοιμασία που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες.

Ο πορτογάλος τεχνικός εκείνο που θέλει να ξέρει είναι το ακριβές διάστημα που θα έχει στη διάθεσή του μέχρι το πρώτο επίσημο ματς, ενώ από εκεί και πέρα, εφόσον γνωρίζει πότε θα είναι η… πρεμιέρα, θα κλείσει δεδομένα 2-3 φιλικά, για να βρουν οι ποδοσφαιριστές του αγωνιστικό ρυθμό.

Τέλος, το μόνο σίγουρο στο πλάνο του πορτογάλου τεχνικού είναι ότι δε θα «φορτώσει» με πολλή ένταση το πρόγραμμα προπόνησης και δε θα επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του, διότι θα δίνουν παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024