Το σκηνικό στήνεται απλά κι όμορφα. Ο Δημήτρης Ιτούδης ετοιμάζεται να βγει έξω κι η σύζυγός του, Μαρία Εμμανουηλίδου ανησυχεί, καθώς βλέπει τον κόουτς της ΤΣΣΚΑ έτοιμο να… σπάσει την καραντίνα.
Με απόλυτη φυσικότητα της λέει ότι έστειλε μήνυμα στον τετραψήφιο κωδικό, με τη Μαρία να του υπενθυμίζει ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στη Μόσχα.
«Πού πας, παιδί μου, θα σε… μπουζουριάσουν» του λέει κι εκείνος την αγνοεί, παίρνει το σκυλί τους και φεύγει.
Λίγο μετά η… ανήσυχη Μαρία ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον Δημήτρη να τρέχει στον… διάδρομο της πολυκατοικίας, με το βίντεο να κλείνει με την προτροπή #Μένουμε Σπίτι.
Ένα βίντεο, που φτιάχτηκε με κέφι κι έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από… ιδέες, που προπονητές και παίκτες έχουν ρίξει, προκειμένου να μην σπάσει η καραντίνα, αλλά και να συνεχιστεί η άθληση.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.