Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δίχτυ προστασίας από τον δήμο Αθηναίων για άτομα με αυτισμό

Δίχτυ προστασίας από τον δήμο Αθηναίων για άτομα με αυτισμό

Ειδική τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, έθεσε σε λειτουργία ο δήμος Αθηναίων

Ειδική τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, έθεσε σε λειτουργία ο δήμος Αθηναίων.

Πρόκειται για τον αριθμό τηλεφωνικής γραμμής, 2103637365, ο οποίος λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, οι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί οι οποίοι απαντούν σε αυτές τις γραμμές, θα μπορούν στο εξής να γίνονται δέκτες προβλημάτων οικογενειών, των οποίων μέλη βιώνουν διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.

Στη συνέχεια θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να απευθυνθούν στον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Asperger, ο οποίος σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας, έθεσε στην διάθεση του δήμου Αθηναίων την επιστημονική του ομάδα, προκειμένου να προσφέρει μια πολύ σημαντική υπηρεσία σε όσους την έχουν ανάγκη.

«Σε αυτές τις στιγμές, έχει σημασία να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, τους ανθρώπους εκείνους, που ο εγκλεισμός επιβαρύνει την υγεία τους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024