Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει η Ίντερ επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Λιονέλ Μέσι άφησε ο Μάσιμο Μοράτι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Ο πρώην ισχυρός άντρας των νερατζούρι μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Rai» τόνισε ότι η ομάδα του Μιλάνου είναι πολύ πιθανό να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Αργεντινό σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
Αυτήν την στιγμή ο 32χρονος άσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μπλαουγκράνα για την ανανέωση του συμβολαίου του για την επέκταση της συνεργασίας του και μετά το 2021.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρέχουσα σύμβαση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα υπάρχει ειδικός όρος που επιτρέπει στον Αργεντινό να αποχωρήσει ακόμα και το ερχόμενο καλοκαίρι αν οι επαφές αποδειχτούν άκαρπες.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μοράτι:
«Δεν νομίζω ότι είναι απαγορευμένο όνειρο ο Μέσι για την Ίντερ. Ίσως να μην ήταν ούτε πιρν από την ατυχία του κοροναϊού. Βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια για να τον φέρει η ομάδα.
Δεν γνωρίζω αν η τωρινή κατάσταση αλλάζει τα πράγματα, αλλά προβλέπω ότι θα δούμε πολλά περίεργα να συμβαίνουν ως το τέλος του έτους» δήλωσε γεμάτος υποσχέσεις ο Ιταλός παράγοντας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.