Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπασταθόπουλος στο MEGA: Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά κάτω από ασφαλείς συνθήκες

Παπασταθόπουλος στο MEGA: Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά κάτω από ασφαλείς συνθήκες

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Άρσεναλ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε στο MEGA Sports Weekend για το πόσο άλλαξε η ζωή λόγω κοροναϊού, αλλά και για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τι λέει για την «συνταξιοδότησή του»

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Άρσεναλ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε στο MEGA Sports Weekend για το πόσο άλλαξε η ζωή λόγω κοροναϊού, αλλά και για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τι λέει για την «συνταξιοδότησή του».

Ο πολύπειρος αμυντικός των «Κανονιέρηδων» επανέλαβε αρκετές φορές το πόσο σημαντικό είναι να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες και να μείνουμε σπίτι, καθώς το ποδόσφαιρο όπως υπογράμμισε είναι ωραίο μόνο όταν διεξάγεται κάτω από ασφαλείς συνθήκες τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές.

Ο Σωκρατής περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά του κι έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τα παιδιά του όπως λέει.

«Έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και έχουμε γυρίσει όλα τα παιχνίδια που έχουμε στο σπίτι. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε τα παιδιά καλύτερα. Μέσα στα τόσα προβλήματα».

«Δεν είναι εύκολο, τώρα τα σπίτια μας έχουν γίνει γυμναστήρια. Κάνουμε καθημερινά ένα πρόγραμμα που βρίσκεται στο 70% όσων κάνουμε στο γήπεδο»

«Θα χρειαστούμε χρόνο για να επανανέλθουμε, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε τώρα».

Για την επιστροφή στη δράση, ανέφερε πως: «Εμείς θέλουμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις. Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες.

Πρέπει όμως να κοιτάξουμε την υγεία μας και η υγεία του κόσμου. Περιμένουμε, υπάρχουν ειδικοί που κοιτάζουν πότε και αν μπορούμε να παίξουμε.  Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει να είναι όλοι υγιείς αυτό είναι που προέχει.

Για την κατάσταση στο Λονδίνο: «Δεν έχω επαφή με το έξω, βρίσκομαι ήδη ένα μήνα σπίτι. Όλοι μπήκαμε σε καραντίνα όταν βρέθηκε θετικός ο προπονητής μας.

Πλέον όλοι το έχουν πάρει σοβαρά. Άργησε βέβαια ο Μπόρις Τζόνσον. Η δική μας η κυβέρνηση ενήργησε πολύ καλά. Ακούω την υπόλοιπη Ευρώπη να μιλά θετικά για το πως ανταποκρίθηκε η ελληνική κυβέρνηση.

Για τις μειώσεις μισθών, ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπάρχει άρνηση, δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε ότι χρειαστεί. Αν δεν υπάρχουν πρωταθλήματα δεν θα υπάρχουμε κι εμείς.

Για το πρωτάθλημα και τη Λίβερπουλ. Υπάρχουν πολλές ιδέες και προτάσεις. Βέβαια ο κόσμος έχει αποτραβηχτεί από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

Δίνει χαρά, αλλά θα πρέπει πάνω από όλα να κοιτάμε την υγεία μας».

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο: «Έχω δύο ακόμα χρόνια στην Άρσεναλ, δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω στην Ελλάδα. Επίσης δεν είναι στα σχέδιά μου να παίξω μέχρι τα 37. Δεν θέλω και δεν νομίζω ότι μπορώ κιόλας»

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024