Την ώρα που η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μεγάλο «ψαλίδι» στις αποδοχές των παικτών τους, οι τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας αναμένεται να πληρώσουν κανονικά τους αθλητές τους.
Οσο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, είναι λογικό οι ομάδες να ψάχνουν τον τρόπο για να εξοικονομήσουν χρήματα, αφού δεν έχουν έσοδα. Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μεγάλη περικοπή μισθών, κίνηση που δέχθηκαν μετά από περιπέτεια οι παίκτες της.
Από ότι φαίνεται πάντως, τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας δεν ενστερνίζονται την εν λόγω άποψη. Και μιλάμε για δύο εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης και μία από τις ανερχόμενες.
Οπως τονίζει το Eurohoops, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές και Βαλένθια θα καλύψουν τους μισθούς των παικτών τους χωρίς να αλλάξει κάτι. Μάλιστα ήδη οι ομάδες έχουν ενημερώσει τους αθλητές τους.
Ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση των παικτών που ήδη έχουν… φάει ψαλίδι από την Μπαρτσελόνα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του