Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Τζόκοβιτς είναι καλύτερος από Ναδάλ και Φέντερερ»

«Ο Τζόκοβιτς είναι καλύτερος από Ναδάλ και Φέντερερ»

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος έχει 0-17 απέναντι στους Big-3, ψηφίζει τον Σέρβο τενίστα!

Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ ή Νόβακ Τζόκοβιτς; Το… τρίλλημα που «πονοκεφαλιάζει» τους λάτρεις του τένις. Ποιος είναι καλύτερο για να απαντήσει; Ενας τενίστας που τους έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος έχει παίξει 17 φορές απέναντι στους Big-3 και δεν έχει κερδίσει ούτε σε ένα παιχνίδι! Εχει 0-9 απέναντι στον Ναδάλ, 0-4 απέναντι στον Φέντερερ και 0-4 απέναντι στον Τζόκοβιτς. Ο ίδιος πήρε θέση στο ποιος είναι καλύτερος από τους τρεις και… ψήφισε τον Νόλε!

«Στα καλύτερά του, ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει τον Ναδάλ πολλές φορές στο χώμα και τον Φέντερερ στο γρασίδι. Οπότε είναι ίσως λίγο καλύτερος από τους τρεις. Θα δούμε αν θα καταφέρει να φτάσει και τα κορυφαία ρεκόρ. Το tour διακόπηκε και χάλασε τον ρυθμό του, αλλά γνωρίζει καλά πως μπορεί να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο.

Κόντρα στον Ναδάλ, πάντα ελπίζεις πως θα του δώσεις μια μεγάλη μάχη, όποια μέρα και σε όποια επιφάνεια και αν τον αντιμετωπίσεις, γρήγορα όμως συνειδητοποιείς πως είναι σχεδόν αδύνατο να τον κερδίσεις.

Ο Τζόκοβιτς με κάνει να νιώθω από το 2ο κιόλας game ότι δεν έχω πνεύμονες. Είναι απίστευτο. Ο Φέντερερ σου δίνει περισσότερο αέρα, αλλά σε κάνει να φαίνεσαι ότι δεν ξέρεις να παίζεις τένις! Είναι φοβερό το πως χτυπάει τη μπάλα. Είναι και οι τρεις τους απίστευτοι, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας», είπε ο 28χρονος Αργεντινός.

Ερωτηθείς, με ποιον από τους τρεις τα πηγαίνει καλύτερα, απάντησε: «Με τον Ναδάλ. προφανώς, επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα. Επίσης αγαπάμε και οι δυο το ποδόσφαιρο. Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τους άλλους δυο. Λατρεύω τον Φέντερερ και την ομάδα του. Ο Τζόκοβιτς είναι πολύ ανθρώπινος.»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024