Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημόπουλος στο MEGA: Μην χρησιμοποιείτε κλιματιστικά

Δημόπουλος στο MEGA: Μην χρησιμοποιείτε κλιματιστικά

Για την πιθανότητα μετάδοσης του ιού μέσω του κλιματισμού, ο πρύτανης σημείωσε πως σύμφωνα με μελέτες ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανό

Η κρίση της πανδημίας του κοροναϊόυ στην Ελλάδα εξελίσσεται ομαλά, σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων και θυμάτων.

Σύμφωνα με τον Θάνο Δημόπουλο, πρύτανη του ΕΚΠΑ, «πηγαίνουμε καλά σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη». Ο κ. Δημόπουλος τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσήλωση στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό του κοροναϊού.

Για την πιθανότητα μετάδοσης του ιού μέσω του κλιματισμού, ο πρύτανης σημείωσε πως σύμφωνα με μελέτες ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανό. «Επειδή υπάρχει αμφιβολία, η σύσταση είναι να μην χρησιμοποιούνται τα κλιματιστικά, να έχουμε ανοιχτά παράθυρα. Απαγορεύεται η χρήση συστημάτων ανακύκλωσης του αέρα».

Για το τεστ των αντισωμάτων που έχει αναπτυχθεί και χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ, ο κ. Δημόπουλος τόνισε πως σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να συλλεχθούν δεδομένα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024