Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα νικήσουμε τον ιό: Δώδεκα επιστήμονες μιλούν στα «ΝΕΑ»

Πώς θα νικήσουμε τον ιό: Δώδεκα επιστήμονες μιλούν στα «ΝΕΑ»

Δώδεκα επιστήμονες που μέσα από το κλινικό, το ερευνητικό και το ακαδημαϊκό τους έργο βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον κορωνοϊό μιλάνε στα «ΝΕΑ» και δίνουν απαντήσεις για τον ύπουλο εχθρό που απειλεί την ανθρωπότητα

Η αγωνία που έχει «φωλιάσει» στην καθημερινότητα μας, εξαιτίας της σαρωτικής πορείας του νέου κοροναϊού όχι μόνον στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως, βρίσκει έκφραση σε δεκάδες ερωτήματα που μας κατακλύζουν.

Ερωτήματα που αφορούν την υγεία μας, την υγεία των αγαπημένων μας ανθρώπων, τις δυνητικές βλάβες που προκαλεί ο SARS-Cov-2 στον οργανισμό, στην ψυχολογία, στο μέλλον μας.

Οι ηλικιωμένοι, οι ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα και υπέρταση, τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, όσοι πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα, οι ανοσοκατασταλμένοι, εκείνοι που έχουν διαγνωστεί με σπάνιες παθήσεις και χρόνια νοσήματα είναι εκείνοι που απειλούνται περισσότερο.

Υπό τα δεδομένα αυτά – που συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο και πιεστικό καθεστώς «ΤΑ ΝΕΑ» αναζήτησαν απαντήσεις από 12 διαπρεπείς στον χώρο τους επιστήμονες. Είναι οι άνθρωποι της «πρώτης γραμμής», οι οποίοι μέσα από το κλινικό, το ερευνητικό και το ακαδημαϊκό τους έργο αναζητούν να βρουν εκείνα τα κομμάτια, που όλα μαζί συνθέτουν το παζλ της «ασπίδας» έναντι του κοινού εχθρού της ανθρωπότητας – του SARS-CoV-2.

Διαβάστε περισσότερα στασ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024