Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς : Ψάχνει τρόπο για να υιοθετήσει παιδί

Νίκος Μουτσινάς : Ψάχνει τρόπο για να υιοθετήσει παιδί

O Νίκος Μουτσινάς σε μία εξομολόγηση ψυχής, αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας του, στη σχέση του με τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε πώς ψάχνει τον τρόπο να υιοθετήσει ένα παιδί

O Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχει καταφέρει να κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κόσμου, ιδίως τα τελευταία δυο χρόνια μέσα από την εκπομπή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς συχνά μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του μέσω των μέσω αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Τετ α Τετ»η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα (6/4).

Σε μία εξομολόγηση ψυχής, ο Νίκος Μουτσινάς  αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας του, στη σχέση του με τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε πώς ψάχνει τον τρόπο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Happy Day έπαιξε απόσπασμα από την εκπομπή του Τρύφωνος, όπου ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων δηλώνει:

Ο παρουσιαστής μίλησε για την αγαπημένη του μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή, για τον εαυτό του και τον δύσκολο χαρακτήρα του αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Έχω πάψει πάρα πολλά χρόνια να ασχολούμαι με το τι λένε για μένα. Όταν έφυγε η μάνα μου, έφυγε ένας βράχος. Η μάνα μου κρατούσε πολύ την απόσταση με τον πατέρα μου, μη τυχόν και τον αγαπήσω περισσότερο και τρέχουμε.

Αυτό που λέμε ότι ένιωσα ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια, το έχω νιώσει. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με μένα, το κατέκτησα, δεν το είχα παλιά. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος τελικά… ξινοτέτοιος.

Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος στη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταστραφώ, να γίνω λιώμα για να πω ότι ερωτεύτηκα. Όχι.

Ψάχνω τον τρόπο από πού θα υιοθετήσω, πώς θα γίνει εννοώ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς:

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024