Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη : Μένει σπίτι και ανανεώνει τη διακόσμηση

Μαίρη Συνατσάκη : Μένει σπίτι και ανανεώνει τη διακόσμηση

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει τα πάντα με... μεράκι!

Η Μαίρη Συνατσάκη όπως όλοι μας μένει σπίτι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για αυτοπεριορισμό ως μέτρο αναχαίτισης της πανδημίας του κοροναϊού.

Ιδιαίτερα ενεργή όπως πάντα, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, ενώ δεν παραλείπει να στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη δύσκολη περίοδο που όλοι ζούμε.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σαλονιού της και να κρεμάσει πάνω από τον καναπέ της μερικά καδράκια, που είχε φυλαγμένα μέσα σε σακούλες για περίπου 1,5 χρόνο, από τότε δηλαδή που μετακόμισε στο καινούργιο της σπίτι.

Φορώντας τις πιτζάμες της, κρέμασε τα κάδρα και μας έδειξε ενθουσιασμένη το αποτέλεσμα.

«Μαι(ε)ράκι εδώ! #διπλής . Μεράκι σου λέει είναι όταν κάνεις κάτι με δημιουργικότητα και αγάπη και βάζεις ένα κομματάκι από τον εαυτό σου σε αυτό. Και στα εγγλέζικα δεν ξέρουν πως να το μεταφράσουν!

Και δεν το έχετε χάσει άτιμοι παρά την κλεισούρα! Σας βλέπω και σας χαίρομαι. Μεράκι στα ψωμιά που ψήνετε του ινσταγκραμ, στις γυμναστικές που κάνετε, στα memes που φτιάχνετε, στις ιδέες που σκαρφίζεστε για να απασχολείτε τα πιτσιρίκια σας!

Μπράβο σε όλους! Και εκτός από το υπέρτατο αγαθό της υγείας, εύχομαι αυτόν τον σουρεαλιστικό Απρίλιο να μην χαθεί το μεράκι. Κάθε μέρα κάπου να βάζουμε ένα κομματάκι από την καρδιά μας.

Και έτσι θα αντέχουμε. Θα τα καταφέρουμε! Καλό μήνα ♥️ • [ήθελα να κρεμάσω αυτά τα καδρακια σπίτι μου, 1,5 χρόνο που έχω μετακομίσει, και δεν προλάβαινα. Πρόλαβα τώρα και άνθισα τις αμυγδαλιές στα καδράκια για να τις βλέπω συνέχεια! Ο,τι μπορεί ο καθένας μας. ΑΥΤΟ θα κάνουμε…]», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στο προφίλ της στο Instagram:

View this post on Instagram

Μαι(ε)ράκι εδώ! #διπλής . Μεράκι σου λέει είναι όταν κάνεις κάτι με δημιουργικότητα και αγάπη και βάζεις ένα κομματάκι από τον εαυτό σου σε αυτό. Και στα εγγλέζικα δεν ξέρουν πως να το μεταφράσουν! Και δεν το έχετε χάσει άτιμοι παρά την κλεισούρα! Σας βλέπω και σας χαίρομαι. Μεράκι στα ψωμιά που ψήνετε του ινσταγκραμ, στις γυμναστικές που κάνετε, στα memes που φτιάχνετε, στις ιδέες που σκαρφίζεστε για να απασχολείτε τα πιτσιρίκια σας! Μπράβο σε όλους! Και εκτός από το υπέρτατο αγαθό της υγείας, εύχομαι αυτόν τον σουρεαλιστικό Απρίλιο να μην χαθεί το μεράκι. Κάθε μέρα κάπου να βάζουμε ένα κομματάκι από την καρδιά μας. Και έτσι θα αντέχουμε. Θα τα καταφέρουμε! Καλό μήνα ♥️ • [ήθελα να κρεμάσω αυτά τα καδρακια σπίτι μου, 1,5 χρόνο που έχω μετακομίσει, και δεν προλάβαινα. Πρόλαβα τώρα και άνθισα τις αμυγδαλιές στα καδράκια για να τις βλέπω συνέχεια! Ο,τι μπορεί ο καθένας μας. ΑΥΤΟ θα κάνουμε…]

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024