Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Τρίτος νεκρός σε λίγες ώρες - Η Ελλάδα μετρά 56 θύματα του φονικού ιού

Κοροναϊός : Τρίτος νεκρός σε λίγες ώρες – Η Ελλάδα μετρά 56 θύματα του φονικού ιού

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κοροναϊό στη χώρα. Μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, έγινε το τρίτο θύμα του ιού που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή.

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κοροναϊό στη χώρα. Μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, έγινε το τρίτο θύμα του ιού που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η 72χρονη ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν στο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.

Πρόκειται για τον 3ο θάνατο στην Εορδαία μετά από εκείνον του 51χρονου που κατέληξε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και του 79χρονου που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Τρεις νεκροί σε λίγες μόλις ώρες

Νωρίτερα σήμερα έχασαν τη ζωή τους από τον κοροναϊό ένας 78χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη και ένας 66χρονος στην Πέλλα.

Ο 78χρονος, από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. εχασε τη μάχη με τον κοροναϊό και εξέπνευσε το πρωί.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από covid 19, που καταγράφεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο είναι και νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του θανάτου ενος 66χρονου στην Πέλλα – ο δεύτερος θάνατος σε αυτή την περιοχή. Ο 66χρονος από το χωριό Μαυροβούνι,  κατέληξε το πρωί της Παρασκευής. Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του εκλιπόντος από τον ΕΟΔΥ.

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο αντιπεριφεριάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής για την κατάσταση που επικρατεί στη Φούστανη Πέλλας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη καραντίνα με απόφαση της κυβέρνησης.

Κιλκίς: Θετική στον ιό 29χρονη πρόσφυγας που μόλις γέννησε

Στο Κιλκίς 29χρονη πρόσφυγας που μόλις γέννησε βρέθηκε θετική στον κοραναϊό.

Η ίδια μάλιστα ήρθε σε επαφή με 45 νοσοκόμες. Αναμένονται τα απολέσματά τους για το αν είναι θετικοί στον ιό ή όχι.

Σε 1.544 τα κρούσματα

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, που δόθηκε στη δημοσιότητα την  Πέμπτη, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, ανέρχονται πλέον σε 1.544.
Μεταξύ των κρουσμάτων υπολογίζονται 27 νέα περιστατικά στον γενικό πληθυσμό, καθώς και άλλα 23 στη δομή της Ριτσώνας, που είναι ήδη σε καραντίνα.

Επίσης, σε 119 ανέρχονται τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024