Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aurus Komendant: Aπό τη Ρωσία με αγάπη

Aurus Komendant: Aπό τη Ρωσία με αγάπη

Το ρωσικής σύλληψης και κατασκευής μοντέλο που φιλοδοξεί να κλέψει τη δόξα μοντέλων όπως η Rolls-Royce Cullinan εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης στον αρκτικό κύκλο.

Φωτογραφίες: Automedia

Η ρωσική φίρμα Aurus έχει πάρει… ζεστά την νέα πολυτελή όσο και περιπετειώδη προσθήκη στην γκάμα της η οποία θα συμπληρώσει το τετράθυρο Senat και το minivan Arsenal.
  O λόγος για τον SUV, Komendant όπως είναι η ονομασία του το οποίο και δοκιμάζει το βήμα του και την… αντοχή του πάγου μιας σουηδικής λίμνης όπου και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Αν και το δοκιμαστικό πρωτότυπο δεν δείχνει διαφοροποιήσεις από την προηγούμενη εμφάνισή του. Παρ’ όλα αυτά και παρά το καμουφλάζ, οι ομοιότητες που θα μπορούσε να εντοπίσει κανείς με μια Rolls-Royce είναι μάλλον εμφανείς κυρίως στην όψη του.

Επίσης οι πρώτες κλεφτές από το εσωτερικό του προδίδουν την παρουσία δύο οθονών στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων στα πρότυπα του αντίστοιχου συστήματος ψυχαγωγίας που χρησιμοποιεί η BMW.

Στην αθέατη πλευρά του αναμένεται να βρεθεί ένα υβριδικό σύνολο με επίκεντρο έναν V8 κινητήρα 4,4 λίτρων, προσφέροντας ισχύ 600 ίππων και 880 Nm ροπής. Το σύνολο θα συμπληρώσει ένα εννέα σχέσεων αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το πρώτο SUV της Aurus θα παρουσιαστεί το 2021 με την προοπτική να διατεθεί από το 2022 ενώ στις εκπεφρασμένες προθέσεις της ρωσικής φίρμας είναι να το εξάγει και εκτός ρωσικής αγοράς, αφού πρώτα αυξήσει τη δυναμικότητα παραγωγής.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024