Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Σκέψεις στην UEFA για ευρωπαϊκούς τελικούς κεκλεισμένων των θυρών

Κοροναϊός : Σκέψεις στην UEFA για ευρωπαϊκούς τελικούς κεκλεισμένων των θυρών

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί και το θέμα των τελικών του Champions League και του Europa League με υπαρκτή την πιθανότητα να γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Η UEFA έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως θέλει να ολοκληρωθούν τόσο τα πρωταθλήματα, όσο και το Champions League και το Europa League, προκειμένου να περιοριστεί η μεγάλη οικονομική ζημιά που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού. Και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα γι’ αυτό, έστω και αν χρειαστεί να διεξαχθούν οι δύο μεγάλοι τελικοί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Αυτή είναι μία σκέψη που κάνουν οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική Independent. Και αναμένεται και αυτό το θέμα να συζητηθεί στη σημερινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ της UEFA και των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη η αγγλική ομοσπονδία αναμένεται να θέσει το ερώτημα που την απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: Πως θα διεξαχθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όταν θα υπάρχει ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού από χώρα σε χώρα και όταν τα αεροδρόμια και τα ξενοδοχεία μπορεί να κρύβουν κινδύνους όσον αφορά τον θανατηφόρο ιό; Και μάλιστα σε μια περίοδο που υπάρχουν χώρες οι οποίες… κλείνουν τα σύνορά τους;

Εκτός λοιπόν από το θέμα της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουμε στον Ιούλιο, μιας και σε περίπτωση πρόωρης διακοπής η οικονομική ζημιά θα είναι τεράστια (ήδη ομάδες όπως η Ζίλινα κάνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τους), θα συζητηθεί και το θέμα των ευρωπαϊκών αγώνων, που αφορούν όλη την Ήπειρο. Με τις κυβερνήσεις, μάλιστα, να μην είναι διατεθειμένες να βάλουν σε κίνδυνο εκατομμύρια πολίτες εξαιτίας του ποδοσφαίρου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024