Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Πρίντεζης απέδειξε πως διαθέτει χρυσή καρδιά και το πόσο πολύ αγαπάει την Σύρο δωρίζοντας δυο φορητές συσκευές αναπνοής στο Γενικό Νοσοκομείο.

Κίνηση που αποδέχθηκε όλος ο κόσμος με τεράστια χαρά. Από τους απλούς ανθρώπους έως και αυτούς του χώρου του, με έναν παλιό συμπαίκτη του να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Διαμαντόπουλο ο οποίος φόρεσε τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2003-04 και σχολίασε την κίνηση του φόργουορντ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι πρέπει και οι υπόλοιποι παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Παπάγου έγραψε στο facebook: «Όταν πήγα στον Ολυμπιακό από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα πόσο ξεχωριστό άτομο ήταν αν και πιτσιρικάς τότε, όταν μίλαγες μαζί του καταλάβαινες πόσο καλόψυχος είναι…

Η κίνηση να δωρίσει στο νοσοκομείο της Σύρου δύο αναπνευστήρες μεγάλης αξίας δείχνει πόσο μεγάλος είσαι.. .Ελπίζω οι άλλοι μεγάλοι σταρ που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι όπως κάνουν μεγάλοι παίκτες σε όλες τις χώρες να εμφανιστούν…» ανέφερε ο βετεράνος σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας