Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί με αυτό το αληθινό του νόημα, η δύναμη της αγάπης και της προσφοράς. Γι’ αυτό φέτος, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και με κάθε αγορά μας, συμβάλουμε στην ενίσχυση του Οργανισμού που αυτή την περίοδο το έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Μένουμε Σπίτι και στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS
Παρά τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε, τα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας με συμβολική αξία και σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα με τις πασχαλινές τους δημιουργίες.
Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ετοιμάσει για εσάς χειροποίητες λαμπάδες από αρωματικό κερί, σε 6 μοναδικά σχέδια που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικά δώρα αγάπης για εκείνους τους νονούς που θέλουν να χαρίσουν μια ιδιαίτερη πασχαλινή λαμπάδα που θα λατρέψουν τα βαφτιστήρια. Ο παραμυθένιος Μονόκερος, η Πεταλούδα που συμβολίζει τον ερχομό της Άνοιξης, η Κότα το παραδοσιακό στοιχείο του Πάσχα και ο σκανταλιάρης Πειρατής που «διψάει» για περιπέτεια! Πέρα από τους μικρούς μας φίλους θα τις λατρέψουν και οι μεγάλοι, καθώς θα βρείτε σχέδια για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά ή ενήλικες.
Πέρα από τις υπέροχες λαμπάδες, στο eshop των Παιδικών Χωριών SOS θα ανακαλύψετε και άλλες πασχαλινές δημιουργίες που θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη και όμορφη πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, που τώρα ειδικά το έχουμε όλοι ανάγκη. Επίσης, θα βρείτε all season διακοσμητικά, κούπες και αρωματικά κεριά που αποτελούν όμορφες ιδέες για δώρα στους αγαπημένους μας.
Αυτό το Πάσχα δείχνουμε στους αγαπημένους μας ότι αν και μακριά, τους έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά και τη σκέψη μας, χαρίζοντας δώρα αγάπης από το eshop των Παιδικών Χωριών SOS https://sos-villages.gr/product-category/pasxalina/ .
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής