Κοροναϊός : Το γήπεδο του US Open μετατρέπεται σε νοσοκομείο 350 κλινών
Τμήμα του Εθνικού Κέντρου Τένις Billie Jean King, όπου διεξάγεται το US OPEN, πρόκειται να μετατραπεί σήμερα σε ένα προσωρινό νοσοκομείο 350 κλινών την Τρίτη
Ένα τμήμα του Εθνικού Κέντρου Τένις Billie Jean King, όπου διεξάγεται το US OPEN, πρόκειται να μετατραπεί σήμερα σε ένα προσωρινό νοσοκομείο 350 κλινών την Τρίτη, σύμφωνα με την ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ (United States Tennis Association/ USTA), καθώς η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού επηρεάζει δραματικά τη Νέα Υόρκη.
Ο Κρις Ουιντμάιερ, εκπρόσωπος της USTA, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του κέντρου αντισφαίρισης, δήλωσε στο Reuters ότι η μετατροπή μιας αίθουσας κλειστού τένις σε νοσοκομείο θα ξεκινήσει σήμερα. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, δεν υπάρχουν δύο τρόποι γι ‘αυτό», είπε. «Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μας, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.»
Πιθανότατα να μην είναι για Covid ασθενείς. Η Νέα Υόρκη αναζητά χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της νοσοκομειακής παροχής βοήθειας σε όλους τους δήμους.
Η νέα εγκατάσταση ακολουθεί μια μέρα μετά την κατασκευή στη Νέα Υόρκη, ένα νοσοκομείο πεδίου 68 κλινών στο Central Park.
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης

